products1

HANDELS PLATFORM

Bij Crypto500 bieden wij onze klanten een handelsplatform aan die zowel op de PC als op de mobiel zeer gebruikersvriendelijk is. Het platform is speciaal ontwikkeld voor de handel in Crypto Currencies. Wij bieden hiernaast dan ook geen handel aan in andere producten zoals aandelen, opties of forex.
Het platform is zo ontworpen dat het voor een beginnende handelaar zeer snel en makkelijk te begrijpen is. Echter neemt dit niet weg dat de gevorderde handelaar alle functies tot zijn beschikking heeft om de juiste beslissing te kunnen maken.
Zo beschikt het platform over de belangrijkste indicatoren om technische analyses te kunnen doen op de koersgrafieken. Geopende en gesloten posities staan zeer overzichtelijk in één scherm.

­

Save

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Uitleg van de termen in het handels platform:

Afbeelding 29  UW INLEG
Hier kiest u het bedrag dat u wilt inleggen voor de order.

Afbeelding 29  KIES HEFBOOM
U kunt hier zelf bepalen met welke hefboom u wenst te handelen, u heeft hier keuze uit 3 verschillende hefbomen (ook wel leverage genoemd). Meer uitleg over hefboom werking vindt u hier

Afbeelding 29  WINSTDOEL
By Crypto500 kunt u zelf instellen welke winst u per order wilt maken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor snelle korte winst of voor een wat langere termijn met een hoger winstdoel.

Afbeelding 29  MAXIMALE VERLIES
Het is per order mogelijk om een bedrag in te geven wat u maximaal wil riskeren als verlies. Ook hier kunt u er weer voor kiezen om bijvoorbeeld een klein verlies te willen riskeren, of een wat groter verlies in te stellen.

Afbeelding 29  ORDER GROOTTE
Hier wordt weergegeven hoe groot uw positie is. De berekening hiervan is :   uw inleg * hefboom

Afbeelding 29  COMMISSIE
Dit bedrag is de commissie die u betaalt voor het openen en sluiten van de order. Crypto500 werkt niet met een spread.  Tevens werkt Crypto500 niet met expirerende orders, dus uw order blijft doorlopen tot u hem sluit en er zit dus geen eind datum aan de order.

Bewaren

Bewaren

Bewaren