products1

HOE WERKT HET ?

55   STAP 1

Bewaren

Om te kunnen starten met handelen dient u zich eerst te registreren. U kan zich registreren door rechts bovenaan op de groene button “registreren” te klikken.
U kunt zich volledig gratis registreren. Na de registratie komt u op de stortings pagina. Mocht u echter eerst met uw demo account aan de slag willen, slaat u deze stap dan over en klikt u rechts bovenaan op de button “naar platform

Het overzetten van een Demo account naar een echt geld account is zeer simpel, u dient alleen een storting te doen en uw account wordt automatisch omgezet naar een echt account.

55   STAP 2

Bewaren

Bewaren

Hier vult u de gevraagde gegevens in. Dit neemt niet langer dan 2 minuten in beslag.
Let op dat u het correcte email adres invult, dit is namelijk ook uw gebruikersnaam om in te loggen.

WIJ STUREN U EEN MAIL MET DE INLOGGEGEVENS, HELAAS KOMT DE MAIL WEL EENS IN DE SPAMFOLDER. DUS CHECK ALTIJD EVEN UW SPAM/ONGEWENSTE EMAIL IN UW EMAILBOX.

Bewaren

Afbeelding 170

Bewaren

55   STAP 3

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Stort veilig een bedrag op uw account via verschillende betaalmethodes zoals Ideal, Bancontact, Credit Card of een gewone bankoverschrijving. Het bedrag dat u stort, kunt u direct gebruiken om te handelen in verschillende crypto munten zoals Bitcoin, Ethereum, etc.
Het geld op uw account kunt u op elk moment opnemen. Betalingen worden door Crypto500 dagelijks gedaan en het geld zal dan ook veelal binnen 24 uur weer terug op uw bankrekening staan.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

55   STAP 4

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Nadat u de storting heeft gedaan, kunt u orders plaatsen. Wij bieden een zeer gebruiksvriendelijk platform aan waarin u met slechts 3 muisklikken een order kunt plaatsen. Om te beginnen gaat u naar het handelsplatform via de button rechts bovenin het scherm “naar handelsplatform

Bewaren

Bewaren

Bewaren