products1

HEFBOOM WERKING UITGELEGD

Het grote voordeel van het handelen bij Crypto500 is dat u orders kunt plaatsen met een hefboom (ook wel leverage genoemd)

Het kopen van Crypto’s op normale buitenlandse exchanges is voor veel mensen niet haalbaar, kijk bijvoorbeeld naar de Bitcoin. Als u één Bitcoin wilt kopen bent u op het moment van schrijven al gauw € 10.000 kwijt. Als u de Bitcoin koopt omdat u denkt dat deze in prijs zal stijgen, dan kan het rendement tegenvallen in verhouding tot de investering die u doet.
Als u bijvoorbeeld 1 Bitcoin koopt voor € 10.000 en de koers stijgt met 1%, maakt u een winst van € 100.
Dit is een redelijk laag rendement op een behoorlijk grote investering. En wie heeft er zomaar € 10.000 liggen om slechts één Bitcoin te kopen.

De hefboom is altijd een verhoudingsgetal, bijvoorbeeld 1:25. Wanneer er sprake is van een hefboom van 1:25 kunt u met een redelijk laag bedrag al goede rendementen maken. Het is namelijk zo dat wij als broker u nu de gelegenheid geven om 25 maal uw inleg te gebruiken voor het plaatsen van een order. Het makkelijkste is om dit uit te leggen aan de hand van een voorbeeld.

Laten we als voorbeeld een order plaatsen op de Bitcoin met een hefboom van 1:25 en we leggen € 200 in . Door de hefboomfunctie koopt u nu voor 25 maal € 200 aan Bitcoins.
Dit komt neer op € 5.000
Als de prijs nu met 1% stijgt, verdient u de € 50. Echter, dit keer heeft u maar € 200 ingelegd en dus een rendement van 25 % gemaakt !!

Kortom: De hefboom maakt het mogelijk om met kleinere bedragen te kunnen handelen en daarbij redelijk hoge rendementen te maken.

Bewaren

BITCOIN
ETHEREUM
LITECOIN
DASH
BITCOIN CASH
RIPPLE
NEM