products1

ETHEREUM

Ethereum is een softwareplatform gebouwd op blockchaintechnologie. Klinkt ingewikkeld, en dat is het ook wel.

Ethereum is meer dan een munt. Wanneer je Ethereum alleen als een munt ziet dan heb je het bij het verkeerde eind! De ether is namelijk meer dan een munt alleen. Het unieke aan de ether is namelijk dat deze crypto currency gebruikt kan worden als een systeem waarbinnen allerlei zaken geprogrammeerd kunnen worden. Je kan Ethereum bijvoorbeeld gebruiken voor het opstellen van een erg veilig contract. Er is dan ook een goede kans dat de Ethereum de Bitcoin gaat evenaren in de toekomst en daar kan je als belegger natuurlijk van profiteren.

Het kopen van Ethereum is een redelijk ingewikkeld proces.
Hiervoor moet je een zogenaamde wallet hebben, het opzetten daarvan is een vrij gecompliceerd proces, dus jezelf goed inlezen is verstandig.
Doordat de prijs van de Ethereum op net als de prijs van de Bitcoin aan stevige opmars is, is voor veel mensen het een dure optie om op die manier te handelen of te speculeren op de prijs van Ethers. Als u bijvoorbeeld 10 Ether koopt voor € 6.000 en de koers stijgt met 1%, maakt u een winst van € 60 . Dit is een redelijk laag rendement op een behoorlijk grote investering. En wie heeft er zomaar € 6.000 liggen om slechts 10 Ethers te kopen.

Bij Crypto500 bieden wij aan iedereen de mogelijkheid om Ethereum te kopen en te handelen op een stijgende, maar ook op een dalende koers (dit is uiteraard op een normale exchange niet mogelijk)
Doordat u bij ons kan handelen met een hefboom, kunt u al vanaf 250 € een account aanmaken en uw avontuur kan beginnen.
Uiteraard kunt u op ons platform meerdere Crypto munten kopen, zoals Bitcoin, Litecoin, etc.
bij Crypto500 kunt u zeer simpel geld storten met Ideal, Mr. Cash Bancontact, Credit Card of een normale bank overschrijving naar onze ING rekening.

De hefboom is altijd een verhoudingsgetal, bijvoorbeeld 1:25. Wanneer er sprake is van een hefboom van 1:25 kunt u met een redelijk laag bedrag al goede rendementen maken. Het is namelijk zo dat wij als broker u nu de gelegenheid geven om 25 maal uw inleg te gebruiken voor het plaatsen van een order. Het makkelijkste is om dit uit te leggen aan de hand van een voorbeeld.

Laten we als voorbeeld een order plaatsen op de Ethereum met een hefboom van 1:25 en we leggen € 200 in . Door de hefboom functie koopt u nu voor 25 maal € 200 aan Ethereum. Dit komt neer op € 5.000
Als de prijs nu met 1% stijgt, verdient u de € 50. Echter, dit keer heeft u maar € 200 ingelegd en dus een rendement van 25 % gemaakt !!

Kortom: De hefboom maakt het mogelijk om met kleinere bedragen te kunnen handelen en daarbij redelijk hoge rendementen te maken.